Tinggal anak di meja sekurlti, lelaki maklHamun ‘pak guard’ sebab tk tolong jaga

Sejak semalam, tular satu poster yang dipercayai dikeluarkan pihak pengurusan sebuah kawasan perumahan apabila memaklumkan ada seorang penyewa yang didakwa memaki hamun pengawal keselamatan apartment tersebut.

SalahSendiri, sendiri yang angin

Difahamkan, lelaki berkenaan ‘naikHantu’ kerana pengawal keselamatan di kawasan tersebut tdak menjaga anaknya yang ditinggalkan di pos pengawal.

Hal ini dimuat naik kembali laman Twltter MyNewsHub selepas pihak pengurusan rumah mengeluarkan gambar tangkapan layar rakaman kamera litar tertutup (CCTV) lobi apartment itu.

Langsung takdeAdab

Tk hanya itu, netlzen di media sosial juga sempat berkongsi vide0 ketika lelaki tersebut bertindak memakiHamun pengawal keselamatan yang bertugas hanya disebabkan kcuaian sendiri apabila meninggalkan anaknya di pos kawalan keselamatan sedangkan menjaga anak penyewa tdak termasuk dalam skop kerja pengawal keselamatan.

Jenis anggap pak guard ni orang suruhan

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet berasa bngang dengan tndakan kurang bijak lelaki berkenaan. Mereka juga merasakan apa yang diamukkan lelaki itu adalahKesalahan diri sendiri dan sama sekali tdak melibatkan orang lain.

Siapa je tak geram tengok video tu

Bapak maki hamun tempat awam, buat malu!

Macam la pak guard tu tak ada anak

Jenis pandang rendah pekerjaan orang

Kesian anak dapat bapak gini

Sumber : ohmymedia

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

7 Comments

  1. Next time I read a blog, Hopefully it wont fail me as much as this particular one. I mean, Yes, it was my choice to read, however I really believed you would have something helpful to talk about. All I hear is a bunch of whining about something you could fix if you werent too busy searching for attention.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*